Po-Aqua Hungary

TISZTA LEVEGŐ, TISZTA OTTHON ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Vásárlói elégedettség


"Legnagyobb örömünkre 4 éves kislányunk éjszakai köhögési rohamai elmúltak, így nyugodtan kipihenten ébred. A család a lehető leghálásabb a szomszédasszonynak, aki ajánlotta, hogy próbáljuk ki a Pro-Aqua-t. Öt hónap használat után mondhatom, nagyon elégedettek vagyunk a készülékkel azt nyújtotta amit ígértek. Segített a család porallergiás betegein és azóta tüsszögés, orrfújás nélkül telnek napjaink.
Pintérné M. Anita/ Budapest

"Szeretném tudatni Önökkel - nagyon örülök, hogy elmondták miért van szükségem ilyen multifunkciós lég-és helyiség tisztítóra, hiszen egy idő után már nem költünk gyógyszerekre negyed annyit sem mert a rendszeres légtisztítással és citrom olaj használatával ténylegesen megelőzöm a betegségeket. Köszönettel tartozom."
Móricz Ágnes, Budapest XVIII.

"Amióta a háztartásomban a Pro-Aqua rendszert használom ténylegesen tapasztalom, hogy a szőnyegeim, a kárpit bútoraim és az ágymatrac is sokkal tisztább ez a víz szennyezettségén is látszik. Az ágymatracaink atkátlanítása is eredményes, mert elmaradtak a reggeli tüsszögéseim. A bútorokon a lerakódott por sokkal kevesebb. A levegő tisztítási és aromatizálási funkciókkal pedig egyszerűen nem tudok betelni úgy a szobában mint a konyhában, ez különösen a téli szezonban és a nagy "főzős" ünnep idején volt tapasztalható.
Albekker Ágnes, Budapest XI.

SZAKVÉLEMÉNY
A Pro-Aqua lég-és helyiségtisztító rendszer használatáról saját tapasztalatainkat az alábbiakban közöljük:
A PRO-AQUA szeparációs technológiának köszönhetően nem csak az atkákat hanem az atka ürülékeit is a készülékben lévő vízhez köti a levegőből , a kárpitból, a padlószőnyegekből és még a párnákból is.
Így az allergiás, asztmás betegségben szenvedőknek a környezet tisztítása ideális. A légtisztító funkció egész évben , de leginkább a téli hónapokban még a padlófűtéses lakásokban is kiváló amikor a levegő tele van porral.
Az irritáló dohányfüstöt és más kellemetlen szagokat pár perc alatt megszünteti. Így ezáltal az allergizáló hatásokat ki lehet küszöbölni. Egy alapos takarítás után a készülék tartályában tiszta vízben különböző illó olajokat csepegtethetünk-kiváló aromaterápia.
A megfázásos időszakban eukaliptusz, mentol, kamilla használatra a tünetek elmúlhatnak.
Ha a Pro-Aqua készülékkel takarítunk sokkal később kezd visszaszennyeződni a lakás.
Összegzésképpen elmondhatjuk, hogy a Pro-Aqua rendszer kiváló, nagy mértékben hozzájárul környezetünk higiénikus kialakításához. Jelentős szerepe lehet az "Egészséges életmód" megvalósításában csökkentve így az allergizáló tényezőket.
Dr. Khalid Bushra
Szülész -nőgyógyász adjunktus
Dr. Lukács Annamária
Gyermekgyógyász szakorvos

proaqua_164726584.jpg

| | KataPorta

Copyright © Pro-Aqua Hungary
2016