Po-Aqua Hungary

TISZTA LEVEGŐ, TISZTA OTTHON ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Egészség-Tisztaság


A német tulajdonosoknak 15 évvel ezelőtt első számú szempont volt a Pro-Aqua lég és helységtisztító rendszer kifejlesztésénél, hogy egy prémium kategóriás készüléket és tartozékait fejlesszék ki ami kifejezetten a családok egészségét és a lakások tisztaságát szolgálja.

Tudjuk jól, hogy Magyarországon és más országokban is szinte minden 3. gyermek és felnőtt is allergiás, asztmás, kruppos a lakások belső terének szennyezettsége végett és a nem hatékony tisztító, takarító készülékek, vegyszerek miatt.

A Pro-Aqua vállalat Vivenso prémium kategóriás lég-és helyiségtisztító rendszerét több éves tervező, előkészítő munka után olyan új innovatív terméket fejlesztett ki, amelyet saját maga gyárt és forgalmaz több mint 25 országban.
A tulajdonosok fontosnak tartják, hogy a termék minden egyes alkotó elemét kizárólag Németországban gyártják, ezáltal garantálják a legjobb minőségű alapanyag felhasználást, a technikai tökéletességet és funkcionalitást, ami jelentősen növeli a kezelési komfortérzetet.
A modern design optikailag is kerekké teszi az összképet. A Vivenso lég-és helyiségtisztító rendszer bejegyzésre került a német szabadalmi hivatalban.A különböző vizsgálati hivatalok engedélyezték -így rendelkezik a nemzetközileg elfogadott, legszigorúbb KEMA és ARGUK tanúsítványokkal, a Német Betegségmegelőzési Gyógycentrum ajánlásával. 2014-ben a legmagasabb design díjat kapta meg. Magyarországon az ORKI vizsgálati tanúsítványával is rendelkezik valamint a budapesti nemzetközi vásár nagydíjával is büszkélkedhet.
A magas műszaki színvonalon túl, a vásárlók igénye, hogy egészségesebbé, tisztábbá tegyék környezetüket valamint többet törődjenek saját és családjuk egészségével.


proaqua2.jpg

| | KataPorta

Copyright © Pro-Aqua Hungary
2016